Chokolade kage - Langhoff

Gå til indhold

Hoved menu:

Chokolade kage

Opskrifter

Chokolade kage.

Tilberedningstid ca. 1 time heraf ca. 35 minutter i ovn.
Vare forbrug.
125 G. Margarine
300 G. Sukker
3 Æg
300 G. Hvede mel
1 Teske bagepulver
Korn af ½ stang vanille
3-4 Spiseskeer Kakao
2 dl mælk

Glasur:
100 G. Smør
2. Spiseskeer kakao
200 G. Flor melis
2. Spiseskeer stærk kaffe
Lidt vanille korn

Tilberedning.
Smør og sukker røres hvidt og skummende, tilsæt ægene et af gangen, bland mel, bagepulver, kakao og vanille korn og tilsæt dette skiftevis med mælken.
Hæld dejen i en smurt bradepande ca. 20x30 cm. Og bag kagen ved 180° i ca. 35 minutter
til den er gennembagt .
Afkøl kagen på en bagerist dækket med et viskestykke.
Smørret til glasuren smeltes halvvejs så kommer man kakao, flormelis og kaffe i rør det godt sammen og smag til med vanille.
Smør glasuren over den lunkne kage, så den bliver blank.
Lav et mønster i glasuren med en gaffel.

© Henning Larsen.

 
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu